Proizvodnja krumpira
Krumpir tvrtke Desyre d.o.o. raste na 15 ha poljoprivredne površine, a godišnje ga se proizvede 750 tona. Uglavnom se radi o sortama pogodnima za pečenje i sortama pogodnima za kuhanje. U tim segmentima, tvrtka Desyre je prva u Hrvatskoj, još 2011. godine, tržištu ponudila krumpire prema namjeni.
U procesu proizvodnje koriste se najsuvremenije tehnologije i najkvalitetniji sjemenski materijal, te uz stručno i odgovorno vođenje proizvodnih procesa proizvodi izuzetno kvalitetan i zdrav proizvod.
Proizvodnja kupusa
Kupus se proizvodi na ukupno 3.5 ha površine, od toga se na 1.5 proizvodi hibridni kupus (bijeli i salatni), a na 2.5 ha površine Varaždinsko zelje za koje Desyre posjeduje “Certifikat o izvornosti”…

Osim krumpira i kupusa svojim kupcima nudimo žitarice, ali i bogat te raznolik asortiman najkvalitetnijeg svježeg povrća!
Proizvodnja žitarica
U tvrtki Desyre proizvode kukuruz i pšenicu na 5 ha površine, uglavnom zbog plodoreda i odmaranja tla.
Proizvodnja u plastenicima
Na 2.000 m2 proizvode rajčice, papriku i krastavce – svježe i kvalitetno povrće koje nude u svojim samoposlugama.
Proizvodnja struje
U tvrtci intenzivno vode brigu o ekologiji i obnovljivim izvorima energije, te su u skladu s time 2012. godine investirali u sunčanu elektranu snage 30 KW.
Uz to, uspješno su aplicirali na čak 3 natječaja europskih pretpristupnih fondova IPARD, te 2012., 2011, i 2015. godine povukli europska sredstva koja su dalje uložili u poslovanje.